0
Evroliga

TRENER LABORALA HVALI ZVEZDU: Crveno-beli igraju kao pravi tim

Objavljeno: 18.12.14 u 09:47

Ibon Navaro, šef struke Laboral Kuće, gaji veliki respekt prema košarkašima Crvene zvezde za koju smatra da je ekipa koja igra izuzetno timski.

On je ocenio da njegove igrače čeka izuzetno težak meč u poslednjem kolu grupne faze elitnog evropskog košarkaškog takmičenja u okviru grupe D.

– Najvažnija stvar koju treba reći pred ovaj duel je da igram proitv izuzetno dobre ekipe. Moraćemo da odigramo veoma dobro, ali osećamo da se popravljamo. Moramo da ostanemo lojalni našem stilu. Oni igraju kao pravi tim, svi igrači daju doprinos svojim ulogama. Imaju odličnu timsku odbranu i posvećeni su timu. Pobedili su nas 20 razlike kući, pa će igranje u praznoj hali u Beogradu biti prednost za nas – istakao je Navaro.

Crveno-beli i Laboral Kuća za sada imaju identičan skor od 5-4, pa će tim koji bude pobedio u Pioniru biti bolje plasiran. U prvom meču u Španiji Zvezda je deklasirala domaćina.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter