2
AdmiralBet ABA Liga

I NA KRAJU – Ništa od novog pleja u Partizanu!

Objavljeno: 15.12.14 u 13:30

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević priznao je da će zbog teške finansijske situacije klub teško uspeti da realizuje transfer na poziciji plejmejkera.

– Situacija nije laka u klubu, nismo u mogćnosti da obezbedimo uslove. Nisam optimista povodom plejmejkera jer se situacija na tržištu igrača znatno promenila u odnosu na prethodne sezone, kada je bio veliki izbor nižih plejmejkera – rekao je Vujošević na konferenciji za medije uoči duela sa rumunskim Asesoftom i potom dodao:

– Takmičenje u Evrokupu završavamo ranije nego što smo želeli. Očekuje nas duel s veoma kvalitetnom ekipom, koja je to već demonstrirala u Beogradu. želimo da ostavimo dobar utisak na oproštaju od Evrokupa i da trijumfalno završimo, ali i da taj meč iskoristimo kao dobru pripremu za duel protiv Budućnosti u Jadranskog ligi. Oni su pokazali da su ozbiljan klub sa ozbiljnom logistikom i dobrom finansijskom situacijom. Imaju sedmoricu-osmoricu stranaca i ne treba ih predstavljati kao rumunski tim. Eliminacija iz Evrokupa će nam koristiti da se koncentrišemo na Jadransku ligu, pošto ćemo se grčevito boriti za plasman u plej-of – istakao je Vujošević. 

Košarkaši Partizana u sredu od 18.30 igraju u Ploeštiju protiv Asesofta utakmicu 10. kola Grupe E u Istočnoj konferenciji Evrokupa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter