1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAŠA PAVLOVIĆ: Sve sam verovao, ali da će praviti pesme o meni – nisam ni sanjao

Objavljeno: 05.12.14 u 11:48

Novi-stari košarkaš Partizana, Saša Pavlović, dočekan je kao mesija među crno-belom publikom. Ekipa Parnog valjka ove sezone retko melje, a primer ovog igrača gotovo je presedan ne samo u svetu košarke, već u svetu profesionalnog sporta.

Naime, kao što je poznato, sportisti, pogotovo fudbaleri i košarkaši, danas ubirju značajne dividende od svog rada. Zbog same činjenice da je njihov radni vek znatno kraći nego u običnih ljudi, igrači se obično ponašaju po devizi: „trbuhom za kruhom“.

Međutim, Saša Pavlović, definitivno, nije jedan od takvih ljudi.

A da je to tako potvrdio je povratkom u Partizan. Kako je sam naveo, primarni razlog njegovog povratka bili su navijači koji su mu pokazali ljubav. Upravo zbog toga je Pavlović učinio ono što bi učinio retko ko: zahvalio se unosnim ponudama inostranih klubova i došao je u Partizan, u klub koji mu još nije isplatio ni zaostale zarade iz prethodnog mandata.

Usledio je ekspresni debi u susretu sa Hapoelom. Na njemu se crno-beli nisu proslavili, a pred meč Pavlović je dobio na poklon neobičan poklon: knjigu  „Vladari Srbije“, u kojoj je bila ispisana posveta: „Čovek je često sađen, ali retko niče. Ti si jedan od retkih. Ponosni smo što si deo nas“.

U razgovoru za Kurir Saša Pavlović priznaje da je duboko ganut gestom navijača:

– Nikad u životu nisam doživeo takve emocije i takvu konekciju između mene i navijača. To samo ovde može da se doživi – rekao je Pavlović.

Navijači crno-belih ekspresno su i skrojili stihove o povratniku u svoj tim. Reper Beleti, kao što je poznato, napravio je pesmu posvećenu Saši. Pavlović kaže da tako nešto nije mogao ni da sanja:

– Iskreno nisam mogao da zamislim da će se tako nešto dogoditi na početku moje karijere. Ali tada je bilo drugo vreme. Tehnologija je mnogo napredovala i sve što uradiš, medijski se prati i objavljuje globalno. Košarku igram pre svega zato što je mnogo volim, ali moram da priznam da mi prija sva ova pažnja. Nažalost, na terenu nije ispalo dobro, možda i zbog prevelike euforije – istakao je Pavlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter