0
AdmiralBet ABA Liga

NUDI SE VUJOŠEVIĆU: Ilievski bi ponovo u Partizan

Objavljeno: 03.12.14 u 17:09

O Partizanu i njegovim navijačima najbolje govore igrači koji su igrali u njemu, a to je potvrdio i Vlado Ilievski u intervjuu za zvaničan sajt ABA lige. Govoreći od svojoj bogatoj karijeri Makedonac nije mogao da zaobiđe priču o Partizanu i godinama koje je proveo u Beogradu.


– Vreme provedeno u Partizanu će mi uvek ostati u lepom sećanju bez obzira na to što nisam dobio pravu priliku. Kao mlad igrač koji nije dobijao veliku minutažu, bio sam sretan kad sam dobro izkoristio svoje minute na terenu. Najdraže su mi ipak bile utakmice gde smo osvojili trofej. Tamo sam napravio veliki korak u košarkaškom smislu i to mi je puno pomoglo u karijeri. Ako bih dobio ponudu Partizana, sigurno bih o njoj dobro razmislio.

Time je Ilievski ostavio mogućnost da ponovo zaigra u Pioniru pred „Grobarima, o kojima ima samo reči hvale:

– Gde god sam igrao, navijači su bili bitan faktor. U svim klubovima gde sam igrao su mi ostali u lepom sećanju. Ipak, navijači Partizana su oni koji te svojom energijom nateraju da igraš puno bolje od svojih mogućnosti, rekao je Vlado Ilievski, koji još nije doneo odluku hoće li nastupati za Makedoniju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter