0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Zvezda kao da nije iz Srbije, ne deli muke sa našim narodom!

Objavljeno: 29.11.14 u 14:47

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević imao je još jedno zanimljivo obraćanje javnosti, jer je na konferenciji za medije uoči ‘večitog’ derbija rekao da Crvena zvezda ne deli sudbinu srpskog naroda.

– Moram da čestitam Zvezdi na svemu što je napravila na terenu i van njega, nema sponzora koji dođe u zemlju, a da im ne uđe u sponzorski pul. Oni kao da nisu iz Srbije, ne dele muke sa srpskim narodom i na tome im čestitam da što duže potraje – rekao je Vujošević u svom stilu i dodao:

– Nismo u ravnopravnoj situaciji, rezultati Partizana koji su bili na vrhunskom nivou nisu ispraćeni uprkos svim obećanjima – nova sala, sponzori… Borimo se za izgubljene stvari, ali to i jeste aristokratski. Sa tom filozofijom ćemo i izaći u nedelju na teren. Ako izađemo i pružimo maksimum, ja ću biti zadovoljan – istakao je Vujošević.

On je takođe pohvalio način na koji crveno-beli predstavljaju Srbiju u Evroligi.

– Zvezda je odustajanjem Cibone dobila mesto u Evroligi, što u ovim uslovima nosi bitne faktore da klub dobro funkcioniše. Crvena zvezda je zadržala onaj deo tima koji je želela, a dovela je i dobra pojačanja, pre svega Vilijamsa. Marjanović je uz njega postao ono što se od njega očekivalo još dok je igrao za Hemofarm, napravljena je dobra atletska ekipa, grupa koja zajedno funkcioniše, dobro predstavlja grad i zemlju u Evroligi – zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/blic

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter