0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA STIGLA U ISTANBUL: Znamo da su oslabljeni. Igraćemo svoju igru!

Objavljeno: 20.11.14 u 16:24

Zvezdin Amerikanac Markus Vilijams rekao je da crveno-bele očekuje velika utakmica protiv Galatasaraja u Istanbulu, a vicešampion Srbije bi pobedom napravio ogroman korak ka plasmanu u Top 16 fazu.

Crveno-beli su nešto posle podneva sleteli na aerodrom Ataturk, a večeras će u terminu odigravanja utakmice, u 19 sati, imati trening.  Zvezda će i u ovom meču biti oslabljena neigranjem povređenog Stefana Jovića, a oslabljeni su i Turci..

– Znamo da su oslabljeni, da im nedostaju neki igrači, ali to ne može da utiče na način na koji ćemo igrati. Moramo da budemo brzi i čvrsti, naša odbrana mora da bude da nivou. Ne smemo da budemo fokusirani na to šta Galatasaraj ima ili nema, već da igramo svoju igri. To što su oslabljeni može da im šteti, ali i da im pomogne. Neki od igrača koji nisu igrali sigurno će tražiti priliku da se dokažu. Na ovakvim, velikim utakmica igrači prave ime – rekao je Vilijams za klupski sajt.

Crveno-beli su u prvom ovosezonskom duelu, na svom terenu, slavili sa 76:68. Ekipa Dejana Radonjića je druga u D grupi sa tri pobede i dva poraza, a Galatasaraj ima učinak 2-3.
– Počinjemo vrlo tešku nedelju u kojoj posle Galatasaraja igramo i protiv Cedevite u ABA ligi, još jednog evroligaškog tima. Tokom poslednjih nekoliko dana smo uradili odličan posao u pripremju meča, stručni štab je napravio dobar skauting i spremni samo za ovako značajne mečeve i metnatlno i fizički. Želimo da pokažemo da možemo da se takmičimo, da igramo dobru odranu i da nastavimo da radimo ono što smo radili do sada –  naveo je Amerikanac.

Vilijams je dodao da se dobro snašao u beogradskom klubu, na terenu i van njega.
– Možda me mladi saigrači podmlađuju, pa kao da i ja imam manje godina. Imamo definitivno sjajnu grupu momaka. Igramo dobro, sa mnogo kontranapada, uz sjajnu odbranu, a uspevamo i da se zabavljamo kada smo na terenu – zaključio je on.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter