0
Evroliga

IGRAĆE PROTIV SVOJIH: Valensija dovodi Nemanju Nedovića?

Objavljeno: 10.11.14 u 18:31

Španija je na vidiku… Bek Golden Stejt Voriorsa Nemanja Nedović mogao bi da se vrati u Evropu i da potpiše ugovor do kraja sezone sa Valensijom, rivalom Crvene zvezde u Evroligi.

Nedović se spominje kao zamena za Dvajta Bajksa, koji je želeo da još jednom proba da zaigra u NBA ligi. Kako pišu španski mediji, Nedović je davnašnja želja Valensije, jer se i pre nekoliko sezona nalazio se na spisku želja bivšeg sportskog direktora Tonija Muedre, a želi ga i trener Velimir Perasović. Plata ne bi trebalo da bude problem, kao što je to bio slučaj i sa prvom željom Boom Mekejlebom.

Očekivalo se da će ove sezone Nedović dobiti šansu u Voriorsima, međutim, on ne ulazi u igru, a klub je i najavio da posle ove sezone neće produžiti ugovor sa srpskim internacionalcem…

Valensija posle četiri kola Evrolige ima skor 1-3, izgubili su i od Zvezde u Beogradu, a crveno-bele će dočekati 5. decembra.

Da li će Nedović zaigrati protiv svog bivšeg kluba?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter