0
Evroliga

Kešelj žali što propušta spektakl u Areni!

Objavljeno: 05.11.14 u 15:08

Marko Kešelj i te kako žali što neće moći da prisustvuje spektaklu u četvrtom kolu Evrolige, u kojem se sastaju njegova dva bivša kluba, Crvena zvezda i Olimpijakos. Beograđani u petak dočekuje Grke u Kombank areni, ali Kešelj zbog obaveza u Mega Vizuri neće moći da prisustvuje tom meču.

Marko Kešelj

Kešelj je 2012. osvojio Evroligu sa Olimpijakosom, a pre toga igrao je za Zvezdu čiji je veliki navijač.

– Očekujem veliki spektakl u Beogradu i mnogo mi je žao što neću moći da prisustvujem utakmici jer igram sa Mega Vizurom u gostima i neću tog dana biti u gradu. Voleo bih da sam u mogućnosti da budem deo bratske atmosfere te večeri – rekao je Kešelj i otkrio za koga će navijati.

– Moje srce pripada i jednima i drugima, ali naravno malo više Zvezdi. Olimpijakos će se takođe osećati kao da igra kod kuće, igraće u punoj hali koja će podržavati i njih. Kada Grci zakorače na parket, shvatiće o čemu govorim. Siguran sam da će navijači biti prijateljski nastrojeni prema njima. Navijači Zvezde i Olimpijakosa imaju zajedničke pesme. Ništa negativno neće biti upućeno ka Olimpijakosu – uveren je Kešelj.

Malu prednost dao je beogradskim crveno-belima, a evo i iz kojih razloga:

– Dajem Zvezdi malu prednost, jer su u dobroj formi i imaće 20.000 navijača iza sebe. Imaju i veliki motiv. Mnogi mladi igrači će igrati protiv bivših prvaka Evrope i zvezda kao što je Vasilis Spanulis. Olimpijakos ima i problema sa povredama što takođe može da oduči. Bez obzira na sve, želim mnogo sreće ekipama. Bez obzira na rezultat, taj događaj će biti nešto posebno. Uživajmo u spektaklu – istakao je krilni košarkaš.

Karte za utakmicu planule su u sredu, kada su i puštene u prodaju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter