0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Crvena zvezda juri drugu pobedu u susretu s Neptunsom

Objavljeno: 23.10.14 u 09:18

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 18:00 sati igraju svoju drugu utakmicu u Evroligi, na gostovanju Neptunasu u Klaipedi u okviru grupe D.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Četa Dejana Radonjića u prvom kolu u fantastičnoj atmosferi u Areni savladala je Galatasraj. Sa druge strane Litvanci su poraženi od Laboral Kuće u prvom kolu.

Ipak, trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je Neptunas kvalitetan kolektiv i da će pred njegovim igračima biti težak ispit:

– Neptunas je ozbiljna ekipa, što je dokazao i prošle godine kada je u konkurenciji dva evroligaša došao do same završnice njihovog prvenstva i izgubio u finalu od Žalgirisa – smatra Radonjić.

Slovenački bek u taboru Zvezde Jaka Blažič veruje da njegov tim ima šta da traži u ovom susretu:

– Atmosfera u timu je zaista sjajna. Svi se sjajno slažemo i mislim da će vremenom hemija u ekipi biti još bolja jer se svi odlično razumemo. Pobede na početku sezone su nam sigurno puno značile da tako bude, a ja se nadam da će tako biti i ubuduće. Moramo da krenemo agresivno od početka. Želimo da im onemogućimo otvorene šuteve i lake poene. Mislim da će naša agresivna odbrana biti rešenje za njihove šutere, jer ako mi odigramo odbranu na našem nivou, njihov napad će da padne. Ipak, moramo da budemo strpljivi i koncentrisani svih 40 minuta – rekao je Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter