0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ZADOVOLJAN: Nisam opterećen oscilacijama u igri

Objavljeno: 20.10.14 u 08:31

Košarkaši Crvene zvezde su u četvrtom kolu ABA lige pobedili Mega Vizuru rezultatom 93:77, i na taj način su zadržali maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan trijumfom njegovih momaka:

– Nadam se da ćemo u narednom periodu biti još bolji. Idu nove utakmice i treninzi, oni će nam donositi sigurno i poboljšanje u određenim segmentima igre. Dakle, oscilacija ima, ali ne u toj meri da predstavljaju problematiku – rekao je Radonjić.

Tim s Malog Kalemegdana je loše otvorio meč, ali je posle prve četvrtine dodao gas i stigao do svoje igre:

– Mega Vizura je mlad i talentovan tim koji igra dobro i ove sezone. To je poletan tim koji mnogo trči. Imali smo domino efekat posle Galatasaraja što je predstavljalo opterećenje koje je prouzrokovalo slabu odbranu u prvoj četvrtini. Posle nje smo počeli da igramo onako kako je i bilo potrebno da bismo ostvarili primaran cilj – osvajanje novih bodova. Kontrolisali smo meč do kraja i uspeli da slavimo. Imamo mnogo obaveza u narednih sedam, osam dana, pokušaćemo da uz manjak treninga koji nas očekuje da izvučemo maksimum u ovom trenutku – istakao je Radonjić.

Šef struke crveno-belih nije previše uznemiren zbog lošeg starta meča i veruje da su oscilacije sasvim normalna pojava.

– Mislim da treba poći sa stanovišta da je ova utakmica došla posle evroligaškog meča i još nekoliko teških okršaja u ABA ligi. Momenti kao taj koji nam se desio u prvoj četvrtini nisu opuštanje niti potcenjivanje, već nešto normalno. Nisam uopšte do te mere opterećen time jer sam očekivao da se to može desiti. Trebalo nam je vremena da uđemo u ritam, ali kasnije je sve izgledalo dovoljno dobro kako bih bio zadovoljan. Biće toga još ove sezone, pre svega zbog ritma mečeva četvrtak-nedelja – podvukao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter