3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ NEZADOVOLJAN: Ovako se ne nosi dres Partizana

Objavljeno: 19.10.14 u 20:31

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika u duelu sa ljubljanskom Olimpijom koji je potpuno zasluženo pripao domaćoj ekipi sa 87:58.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ubedljiva i potpuno zaslužena pobeda Olimpije. Partizan danas u Ljubljani nije demonstrirao niti košarkašku veštinu niti potreban karakter da bi se nosio crno-beli dres. Očigledno imamo mnogo toga da radimo. Potpuno sam nezadovoljan pre svega igrom i naravno, ishodom utakmice – rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. gospodine vujosevicu vreme je da napustite klupu kk partizan, svojim Radom i privatizacijom kluba napravili ste idealnu priliku vi i gospodin predsednik kluba dovedete klub do poslednje stepenice propadanja ili ispadanja iz daljeg takmicanja,zasto se danilovic prihvatio posla za koji nije sposoban, novac ce te dobiti kada papa iz vatikana predje u pravoslavce i pocne da navija za partizan. svi klubovi imaju novac samo vi bednici nemate jer je ekonomska kriza, zato bih zamolio vernike kk kluba partizan da pomognemo nasem partizanu a vama i kompletnoj upravi veliku zahvalnost zu postovanje napolje ili dovidjenja vasa kosarkaska armija kk partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter