7
Košarka

BOMBA: Predvodio ih na fajnal foru u Parizu, ljubimac Grobara sada se vraća u Partizan!?

Objavljeno: 18.10.14 u 13:14

Nakon povratka Milana Mačvana, u redove Partizana mogao bi da se vrati još jedan bivši košarkaš Lester Bo Mekejleb.  

antic-mekejleb

Prema pojedinim izvorima, makedonski reprezentativac koji je slobodan na tržištu pregovara sa upravom kluba,  a jedini problem u pregovorima mogla bi da budu primanja igrača, pošto je klub u nezavidnoj finansijskoj situaciji. 

Američki plejmejker sa mekedonskim pasošem je nastupao za Partizan u sezoni 2009/10 kada je svojim sjajnim rolama predvodio tim do fajnal fora u Parizu i definitivno bi bio pravo pojačanje za tim Duška Vujoševića. 

Nakon odlaska iz Partizana, Mekejleb je branio boje Montepaski Sijene i Fenerbahče Ulkera. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Gospode Boze, pogledaj nas malo…
    Ne pamtim da je neki tim zadesila tolika sila nedaca i problema, hajde malo i sunce da nas obasja!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sa njim bi smo postali jedan od najacih klubova u evropi u evrokupu sigurno bi se prosetali bez problema , jos kada se Gagi Milosavljevic oporavi pa svi ostali ima da drhte od petorke Mekejleb,Milosavljevic,Muric,Macvan i Dzordze Gagic! i premijera te petorke bi bas bila protiv Crvene Zvezde u aba ligi 28.novembra!

    0
    0
    Odgovori
    • A misliš li da onda nebi srce povuklo besposlenog Sašu pavlovića da uzme trofej Evro Cupa sa Partizanom..jer kad može Mačvan i BO ..što ne bi on tri puta bogatiji od Mačvana da pokloni još 7 meseci svoje karijere voljenom klubu Partizanu? Milutinov..Mačvan Pavlović ..Milosavljević McCejleb
      tanke ili solidne role za Šalića..Gagića..Andrića Murić(jača ulga) Tepić
      Sve upotpunjuju Milutinović i Dallo ..Vanja marinković ..Glišić i onaj grk plus Petar Aranitović(jel Aranitović Petar još kod nas)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter