0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Partizan najgledaniji u minulom kolu ABA lige

Objavljeno: 09.10.14 u 17:13

Tradicija se nastavlja… KK Partizan NIS je prošle sezone bio najgledanija ekipa u ABA ligi, sa prosekom od 5.775 navijača po meču. Crno-beli su bili nggledaniji u drugom kolu regionalne lige, na premijeri pred svojim navijačima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Četa Duška Vujoševića je u prvom zvaničnom meču u hali Pionir poražena od Krke rezultatom 68:64, a meč je pratilo 6.500 gledalaca. Pred početak meča na blagajnama hale bila je velika gužva, kao i obično, a navijači su ulazili tokom cele prve četvrtine.

Drugi po gledanosti bio je meč MZT – Zadar, koji je pratilo 4.000 ljudi, dok je na ostalim mečevima u proseku bilo više od 1.000 gledalaca.

Baš kao što je rekao strateg Partizana Dule Vujošević pravim navijačima Partizana ne treba specijalan poziv na meč, oni su uvek tu, u pobedama i porazima, i kada ide i kada ne ide, i ne gledaju ko je protivnik. Igra Partizan, samo je to bitno, a to se vidi i  po gledanosti minulog kola…

Neke privlači samo uspeh, ali to je neka druga priča…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter