0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

PUTIN NE SELI ZVEZDU: Crveno-beli dočekuju Galatu u ‘Kombank areni’!

Objavljeno: 09.10.14 u 17:30

Odlične vesti za navijače crveno-belih! Košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekaće Galatasaraj u “Kombank areni” sledećeg četvrtka, na otvaranju nove sezone u Evroligi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

 

Crveno-beli su još ranije potvrdili da će sve mečeve grupne faze igrati u najvećoj dvorani u zemlji, ali je postojala mogućnost da turski klub dočekaju u Pioniru, zbog posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu.

Duel Zvezde i Galatasaraja, u četvrtak od 20.45, Evroliga predstavlja kao derbi kola i utakmica bi trebalo da privuče najveću pažnju…

– Dueli crveno-belih u Evroligi prošle sezone na domaćem parketu izazivali su veliku pažnju čitave evropske javnosti. Slika fantastične atmosfere iz Kombank arene i Pionira obišla je svet, crveno-beli su pružali izvanredne partije u duelima sa evropskim velikanima i bili pravo osveženje u evroligaškom karavanu, a po svemu sudeći Zvezdini košarkaši i ove sezone biće u fokusu. U prilog tome svedoči podatak da je duel Crvene zvezde i Galatasaraja od strane Evrolige proglašen za utakmicu nedelje na startu najelitnijeg klupskog takmičenja –  navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz Zvezde su poručili da će sezonske karte biti u prodaji do petka, a potom će biti objavljeni detalji o kupovini pojedinačnih utakmica za Galatasaraj.

Zvezda će se ove sezone u Evroligi takmičiti u grupi D, a pored Galatasaraja rivali će joj biti Valensija, Olimpijakos, Neptunas i Laboral Kuča.

Ponovo će Evropom i svetom kružiti slike o Delijama i atmosferi na Zvezdinim mečevima…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter