0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PORAZ NA PREMIJERI: Krka pobedila u Pioniru, Vujošević ponovo isključen (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 08.10.14 u 21:48

U prvoj utakmici pred svojim navijačima, njih skoro 6.500, u novoj sezoni košarkaši Partizana su poraženi u 2. kolu ABA lige od Krke iz Novog Mesta sa 68:64 (17:15, 14:16, 20:18, 17:15).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od samog starta meča gosti su nametnuli svoj ritam, sporo sa vrlo kontrolisanim napadima i malim brojem poseda čime su držali rezultat u egalu sve do sredine treće četvrtine.

Nakon prve tehničke zarađene u prvom poluvremenu trener crno-belih Duško Vujošević je drugu zaradio u trećem periodu nakon što je glasno protestvovao nezadovoljan suđenjem sudijske trojke Radović-Hordov-Perlić. Čak ni taj potez iskusnog strulčnjaka nije uspeo da trgne njegove izabranike koji su večeras veoma loše šutirali iz polja, pre svega za tri poena (4/23).

Mogao je Partizan da uhvati priključak u poslednja dva minuta, ali je promašeno nekoiko otvorenih šuteva pa su gosti prvi put istoriji ovog takmičenja odnosno tek u 11. pokušaju uspeli da savladaju Partizan u Pioniru.

U Partizanu je najefikasniji bio Edo Murić sa 22 poena, a pored njega jedini dvocifren bio je Đorđe Gagić sa 13 poena i sedam skokova. Krku je do pobede vodio fenomenalni Armsted koji je ubacio čak 26 poena (šut iz igre 11/23), a dobri su bili još Rojc sa 13 i Hukić sa 12 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter