0
AdmiralBet ABA Liga

TRENER CIBONE ISKREN: Nismo isti kalibar kao Zvezda!

Objavljeno: 06.10.14 u 16:43

Trener Cibone Slaven Rimac istakao je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da je ona favorit. Rimac je rekao da će njegov tim morati bolje da isprati njegove taktičke zamisli ako želi da se takmiči sa Zvezdom, koju je minule sezone izbacio u polufinalu ABA lige.

Rimac
Foto: STARSPORT

– Moramo bolje da ispoštujemo ono što dogovorimo pre utakmice, nego što smo ti činili u nekim prethodnim mečevima. Ako to uradimo, onda ćemo odigrati dobru utakmicu, što će nam dati samopouzdanje za utakmice sa rivalima našeg kalibra –  izjavio je Rimac.

Krilni centar i prošlogodišnji osvajač ABA lige Marko Jagodić-Kuridža složio se sa svojim trenerom da su crveno-beli favoriti, ali je istakao da je Crvena zvezda i u prošlogodišjem polufinalu takođe bila viđena kao pobednik, a nije uspela ad slavi.

– Oni su i prošle godine bili kvalitetniji tim na papiru, pa je presudila naša veća želja za pobedom. Imaćemo mi i sada želju, ali ne treba bežati od činjenice da su kvalitetniji od nas. Učinićemo sve da im otežamo posao i da ih pobedimo, ako se za to ukaže prilika – rekao je Jagodić Kuridža.

Cibona je u prvom kolu poražena od Olimpije na svom terenu dok je Crvena zvezda u Pioniru ubedljivo savladala Levski.

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter