0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER LEVSKOG: Zvezdo, osvoji titulu!

Objavljeno: 04.10.14 u 12:55

Košarkaši Levskog doživeli su ubedljiv poraz u prvom kolu ABA lige od Crvene zvezde,a harizmatični trener bugarskog tima Konstantin Papazov poželeo je crveno-belima da osvoje titulu i čestitao Srbiji srebro na Mundobasketu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Borili smo se hrabro do sredine trećeg perioda. Bilo smo primorani da 30 minuta koristimo trećeg plejmekera. Hrabar je, ali nema iskustva. Nismo imali odgovor na agresiju rivala koju je nosio Blažič za kog vidim da je ljubimac navijača. On je velikom energijom probudio ekipu i fanove. Pokazali smo dva lica, imali smo momente kada smo bili interesantni kao novajlije u ligi. Ipak, ovde su padale mnogo veće ekipe od Levskog i Zvezdi želim ove sezone bar jednu titulu. Takođe, čestitam Srbiji osvojeno srebro na SP. Što se nas tiče, daćemo sve od sebe da ove sezone izborimo opstanak i ne budemo poslednji na tabeli – rekao je Papazov, koji je pre samo nekoliko dana izašao iz rijaliti šoua „Veliki brat“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter