0
Košarka

NEZADOVOLJAN: Karmelo Entoni objasnio zbog čega smatra da je potcenjen

Objavljeno: 03.10.14 u 08:58

Superstar Niksa Karmelo Entoni nedavno je izjavio da smatra da je najpotcenjeniji igrač sa reputacijom superstara u NBA ligi.

Karmelo Entoni

Ovak momak tom prilikom nije odgodnetnuo i zbog čega ima to uverenje. Međutim, nekoliko dana nakon toga i taj deo posla je urađen, pošto je Entoni ipak odlučio da utoli glad novinara i objasni zbog čega ima takvo mišljenje:

– Ja sam jako svestan šta mogu da uradim na terenu. Znam koliko se borim i znam koliko rada ulažem u sve ovo. Znam koliko sam igrao konstatno tokom čitave svoje karijere. A raditi to dan za danom iz večeri u veče na vrlo konstatnom nivou i to godinu za godinom, to je jako teško. A ja znam da to mogu…. Za sada ne marim zbog svega toga, nije mi bitno da li sam potcenjena zvezda, da li dobijam dovoljno zasluga za sve ono što radim. Ne marim oko toga. U jednom ternutku, ukoliko sve prođe dobro, dobiću i poštovanje – smatra Karmelo Entoni.

Entoni je bio izabran kao 3. pik na draftu 2003. godine, iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića. Međutim, za razliku od obojice navedenih igrača, nema šampionski prsten.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter