0
Košarka

BIZARNO: Rondo slavio ćerkin rođendan pa polomio ruku

Objavljeno: 29.09.14 u 08:49

Plejmejker Boston Seltiksa Ražon Rondo propustioće komlpetne pripreme svoje ekipe pošto će odsustvovati šest nedelja zbog preloma ruke, kako smo nedavno pisali.

Rondo

Kako je ovaj sjajni organizator igre „Kelta“ objasnio rukovodiocima kluba, do povrede je došlo pošto mu se dogodila neverovatna situacija: okliznuo se u kadi za vreme tuširanja.

Međutim, ova verzija priče, kako stoje stvari, nije baš najistinitija. Naime, novinari ESPN-a su saznali da je, zapravo, Rondo zaradio prelom ruke slaveći rođendan svoje ćerke i skačući po trambolini u luna-parku.

 

Nevolja po Ronda jeste ta što je NBA igračima zabranjeno, po startu priprema, da se bave nekim drugim sportom izuzev košarke. Uprava Bostona i dalje veruje svom plejmejkeru da je polomio ruku za vreme tuširanja.

Ukoliko se ispostavi kao tačna informacija da je polomio ruku na trambolini, Rondo bi mogao da se suoči sa određenim sankcijama.

Podsetimo, svojevremeno je naš bivši reprezentativac Vladimir Radmanović zaradio prelom na snobordingu dok je bio član LA Lejkersa i nakon toga je trejdovan iz tog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter