0
Košarka

ZNA PUT: Lebron Džejms veruje da je strpljenje ključ za Klivlend

Objavljeno: 27.09.14 u 09:19

Novi-stari superstar Klivlend Kavalirsa, Lebron Džejms, pojavio se sinoć na prvoj zvaničnoj konferenciji za medije od letošnjeg povratka u klub iz Majamaija.

Lebron-Dzejms-Klivlend-nikelebron-net

Nakon četiri sezone i četiri uzastopna finala sa Majamijem sa kojim je usput i osvojio dve šampionske titule, Lebron Džejms je istakao da je najvažnije za njegov novi tim da pokaže strpljenje.

– Strpljenje je ono što sam naučio boraveći na Saut Biču. Čovek mora da bude vrlo strpljiv sa ovim procesom i ja to sada razumem. Siguran sam da svi žele na kraju da vide rezultat i šta se nalazi na kraju tunela, i siguran sam da većina ne zna kuda to sve put vodi od početka do kraja niti šta je ono između toga. Ja to razumem, tako je strpljenje najvažnija stvar koju sam naučio u Majamiju kazao je Lebron Džejms odgovarajući na pitanje „koja je najvažnija lekcija koju je naučio u Majamiju“.

Sa ocenom zvezde Klilvenda složio se i novi tener u NBA ligi, aktuelni osvajač Evrolige, Dejvid Blat.

– Postoji mnogo velikih imena koja su, baš kao i ja, tokom ovog leta stigla u Klivlend. Međutim, iz svog dugogodišnjeg iskustva znam jednu stvar: imena ne igraju košarku. Potrebno je da razvijemo naš stil, da budemo jedinstveni i kompaktni. A za to je potrebno vreme. Ipak, naši ciljevi ostaju najviši mogući – kazao je Blat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter