2
Košarka

NBA KOŠARKAŠ PORUČIO: Kakav Partizan, pa ja ne znam šta je, ni gde je to (FOTO)

Objavljeno: 24.09.14 u 09:35

Jedna od većih „faca“ u svetu evropskog košarkaškog novinarstva, izraelski novinar David Pik, napravio je pravu pometnju objavivši vest da je NBA košarkaš Džered Kaningem u pregovorima sa Partizanom.

Houston Rockets v Dallas Mavericks

Naime, ovaj novinar je na svom profilu na „Tviteru“ objavio vest da je bivši 24. pik s drafta bio u pregovorima sa crno-belima, ali da je na kraju odustao od dolaska u Beograd budući da bi možda mogao da dobije šansu u LA Klipersima.

 

Bila je to inicijalna kapisla za Grobare da potpuno „odlepe“ od sreće zbog činjenice da bi igrač, koji se u svojoj mladoj NBA karijeri nalazio na marginama najjače svetske košarkaške lige možda mogao da pojača crno-beli tim. Međutim, od tog transfera neće biti apsolutno ništa.

Naime, košarkaš koji je 2012. godine stigao u NBA sa univerziteta Oregon Stejt, bio je „zatrpan“ pozivima Grobara da dođe u Beograd.

Ovaj momak koji je prošlu sezonu završio kao član Sakramento Kingsa, na kraju, odlučio je da odgovori jednom navijaču koji ga je pozvao da na Jutjubu prvo pogleda kakvu atmosferu prave vatrene pristalice Partizana, pa još jednom razmili o svom dolasku u Beograd.

Međutim, igrač koji je prošle sezone beležio po svega 3,0 poena za samo 7,6 minuta igre, ne samo da nikada nije bio u pregovorima sa crno-belima, već, kako kaže, nema pojma ni šta je i ko je najveći srpski klub.    

– Nemam pojma šta je i gde je to – napisao je Kaningem odgovarajući na poziv navijača Partizana da dođe u beogradski klub.

Tokom svoje karijere, Džared Kaningem je najpre branio boje Dalas Maveriksa iz kojih je prešao u Atlantu Hoks. Prošle sezone završio je u dresu Sakramento Kingsa i trenutno je slobodni igrač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter