1
Košarka

NOVO OKUPLJANJE: Pola reprezentacije u Istanbulu (FOTO)

Objavljeno: 22.09.14 u 22:53

Nije prošlo ni nedelju dana od kada su se rastali nakon što su sa selekcijom Srbije osvojili srebrnu medalju na Mundobasketu u Španiji, a više od pola naše reprezentacije se ponovo srelo u Istanbulu gde će se u naredna četiri dana odigrati jedan od jačih pripremnih turnira.

srbija-tviter

Pored Crvene zvezde u grupi B se nalaze još moskovski CSKA i domaći Fenerbahče, a u te tri ekipe se nalazi čak pet reprezentativaca Srbije – Nikola Kalinić, Stefan Jović, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović koji su iskoristili priliku da naprave zajedničku fotografiju.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Pored njih petorice igraće još Nenad Krstić i Stefan Marković čiji Anadolu Efes i Unikaha su svrstani u drugu grupu zajedno sa Olimpijakosom, koji je jedini tim u kojem nema naših reprezentativaca.

Crvena zvezda će prvi meč odigrati u utorak od 19.15 sati protiv CSKA, dan kasnije u istom terminu rival crveno-belima će biti Fenerbahče, a sve utakmice našeg kluba biće direktno prenosšene na Sport klubu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter