0
Košarka

NIŠTA OD PENZIJE: Rej Alen potpisuje za Vašington Vizardse?

Objavljeno: 20.09.14 u 16:05

Čelnici Vašington Vizardsa, osokoljeni prošlosezonskim ulaskom u plej-of, svim silama pokušavaju da unaprede roster za predstojeću 65. izdanje NBA lige.

rej-alen-fansided.com

Upravo iz tog razloga stručni štab franšize iz prestonice SAD, kontaktirao je najboljeg trojakaša svih vremena, iskusnog 39-godišnjeg Reja Alena koji još nije doneo odluku o tome da li će odigrati još jednu sezonu ili će otići u penziju.

Ovo nije prvi put da čelnici Vizardsa pokušavaju da privole Rej Reja da potpiše za njihov tim ovog leta. Naime, pre samo nekoliko nedelja, predstavnici Vizardsa su kontaktirali Reja Alena koji tada nije želeo da pregovara oko ugovora, prenosi portal www.nbaserbia.com.

Kako prenosi osoba upoznata sa detaljima iz kancelarije Vašington Vizardsa, ovaj klub bi možda i mogao da ubedi sjajnog igrača da potpiše, ukoliko trener Rendi Vitman i stručni štab budu želeli da se „otvore“ za koji dolar više od „veteranskog minimalca“ koji je „težak“ 1,4 miliona dolara.

Rej Alen je prošlu sezonu proveo braneći boje Majami Hita sa kojim je stigao do finala NBA lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter