0
Košarka

NOVOSTI IZ PARTIZANA: Odustalo se od Crnogorca, bez prvog pojačanja u Francusku

Objavljeno: 17.09.14 u 23:48

Ekspedicija KK Partizan put Francuske gde će tokom vikenda igrati pripremni turnir u Monpeljeu na kojem još učestvuju Asvel, Oret i Barselona otputovaće bez prvog letošnjeg pojačanja Andreje Milutinovića.

kk partizan

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je povredio ruku i neće biti deo tima Duška Vujoševića na turniru u Francuskoj, a pod velikim znakom pitanja iz istog razloga je i Nemanja Bezbradica, piše Sportska centrala.

Inače srpski šampion je odustao od angažovanja mladog crnogorskog reprezentativca Milije Mikovića pošto krilni centar barskog Mornara nije zadovoljio prohtreve trenera Vujoševića tako da mu neće biti onuđen ugovor.

Crno-bele u subotu od 15.30 sati očekuje duel protiv Orteza, dok se u drugom polufinalu sastaju Asvel i Barselona. U nedelju od 15.00 časova je na programu meč za treće mesto, dok će se pobednici za trofej boriti dva sata kasnije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter