0
Košarka

LA KLIPERS: Raduljica dobio otkaz, Brat Hido posao

Objavljeno: 13.09.14 u 11:02

Baš kao što je bilo i najavljivano, uprava crveno-plave franšize iz Stejpls Centra potpisala je ugovor sa iskusnim turskim reprezentativcem Hidajetom Turkuoglom.

Hido-Turkuoglu-LA-Klipers-foxsports-com

Popularni Brat Hido, bivši član čuvene generacije Sakramento Kingsa sa početka novog milenijuma u kojoj je nastupao rame uz rame sa Peđom Stojakovićem i Vladom Divcem, i narednu sezonu provešće u „Gradu Anđela“.

Turkuoglu je u tabor Klipersa stigao sredinom prošle sezone nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Orlando Medžikom, klubom sa kojim je 2009. godine bio nadomak osvajanja šampionskog prstena, preciznije – u velikom NBA finalu.

Prošle sezone je Brat Hido u dresu crveno-plavih iz Stejpls Centra odigrao ukupno 38 utakmica i prosečno je beležio po 3,0 poena uz 2,3 skoka po meču, dok je kroz NBA karijeru ovaj momak prosečno beležio po 11,5 poena uz 4,1 skok po meču.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter