Promotivna kampanja prodaje godišnjih ulaznica KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 se nastavlja i još više zahuktava. Na ovakav zaključak upućuje činjenica da se u prodaju sezonskih karata uključuju i igrači. I to bukvalno.

kk-crvena-zvezda-1382712638-386819

Naime, košarkaši Crvene zvezde Telekom izrazili su želju da na neki način podstaknu i pomognu prodaju sezonskih ulaznica, pa su se menadžmentu stavili na raspolaganje. Epilog svega je da će Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Maik Cirbes biti u ulozi prodavaca sezonskih karata. Četvorica prvotimaca crveno-belih pretplatne karte prodavaće u nedelju, 7. septembra u poslovnici Eventima u TC Ušće od 12 do 13.30 sati:


– Nismo mogli ni da slutimo da će nam dodeliti uloge prodavaca. Međutim, svesni smo koliki značaj za klub ima prodaja sezonskih ulaznica. Želeli smo da pružimo naš doprinos i zato ćemo sa zadovoljstvom podržati ovu akciju. Pozivam navijače da u nedelju u 12 sati dođu u TC Ušće kupe sezonske ulaznice, druže se sa nama, a onda tokom cele sezone uživaju na našim utakmicama. Potrudićemo se da im pružimo mnogo razloga za zadovoljstvo – rekao je Luka Mitrović i potom dodao:

– Nadam se da ćemo se dobro snaći u ulozi prodavaca, a ukoliko zbog naše nespretnosti kupci budu malo duže čekali u redu, očekujem da će imati strpljenja i razumevanja – zaključio je uz osmeh Mitrović.

Broj sezonskih ulaznica koje će prodavati Mitrović, Marjanović, Vilijams i Cirbes je ograničen (ulaznice za tribine i partere će se odmah uručivati, a za lože će se izdavati vaučeri) zato vas pozivamo da iskoristite jedinstvenu priliku i godišnju kartu kupite direktno od četvorice prvotimaca crveno-belih.