0
Košarka

Ratko Varda: Srbija ostaje najslađe mesto za kriminalce i grobare srpskog sporta!

Objavljeno: 04.09.14 u 16:59

Bivši košarkaš Radničkog, Ratko Varda teško je prihvatio vest da njegov nekadašnji klub iz Kragujevca neće učestvovati u ABA ligi.

varda

Kako su saopštili organizatori regionalne lige, Radnički je iz finansijskih razloga i zvanično odustao od nastupa u ABA ligi. 

Tim povodom, Ratko Varda je uputio otvoreno pismo za javnost koje prenosimo u celosti:

– I dalje zemlja Srbija ostaje najslađe mesto za kriminalce i grobare srpskog sporta! Koliko klubova u ovoj zemlji treba da se ugasi i odu pod stečaj? Da li i dalje najbolji ‘fakultet KUU’! Nažalost to je za neke koji imaju savest ili za neke koji su izgleda maloumni i razmišljaju da su se u Srbiji stvari promenile i možemo da održimo nešto što se zove najveće blago ove naše Srbije (SPORT)!!! Očigledno to se nikad neće promeniti, uvek će kroz sport da se gledaju sopstveni interesi, a to su oni sa fakulteta KUU (Kradi Uništi Ugasi) napunimo sopstvene džepove.

Da stvar bude još slađa niko neće odgovarati. Najlakše je ukrasti novac i posle tražiti pomoć države! Lepo je Gagi Jovanović u jednom filmu rekao, mislim da je “Profesionalac”: ‘Nije Milošević kriv! Mi smo g… i on zna da smo g…! I kad mu budemo dojadili on će da pusti vodu i g… će da odu’. Tako odlazi i sport iz naše zemlje, od kluba koji je bio na jedan šut od Evrolige do kluba koji se nakon 365 dana gasi! SRAMOTA!!! – poručio je Varda. 

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter