0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pau Gasol: Srbija je dobra, ali smo mi bolji

Objavljeno: 02.09.14 u 09:20

Novi član Čikago Bulsa i dvostruki NBA šampiona Pau Gasol sa svojom reprezentacijom Španije gazi sve pred sobom u okviru aktuelnog Mundobasketa.

Pau-Gasol-Spanija-interaksyon-com

Jedan od najboljih španskih igrača u poslednjih dvadesetak godina sa nestrpljenjem očekuje megdan sa Srbijom u okviru Grupe A.

I „Orlovi“ i reprezentativci „Crvene furije“ imaće danas slobodan dan, a onda ih u nastavku očekuje rasplet u grupi.

Izabranicima Aleksandra Đorđevića ostale su još utakmice sa Španijom i Brazilom od kojih će zavisiti hoće li Srbija u narednu fazu kao četvrtorangirana ekipa, ili sa viših pozicija.

– Srbija ima mlad tim sa veoma talentovanim igračima. Sigurno da će nam zadati probleme, ali mi smo iskusan tim, dobar tim, igraćemo našu igru i nadam se pobediti – kaže Pau Gasol

Španski centar ne krije da dobro poznaje kvalitet naših igrača:

– Znam nekolicinu igrača. Raduljicu, Krstića, Teodosića, Bogdanovića… Gledao sam nekoliko utakmica, dobri su – jasan je Pau Gasol.

I Serhio Rodrigez je na skener bacio „Orlove„:

– Očekujem tešku utakmicu. Prošle godine smo se sastali na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Imaju nove igrače, dobro igraju tako da očekujem odličan meč – rekao je Serhio Rodriges za B92

hotsport.rs

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter