0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević: Marković nas nosio do pobede

Objavljeno: 01.09.14 u 19:08

Aleksandar Saša Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, objasnio je posle pobede našeg državnog tima u meču 3. kola Svetskog kupa na koji način su njegovi izabranici došli do drugog trijumfa na takmičenju i zašto su imali određenih problema u prve dve četvrtine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ovo je za nas bila najbitnija utakmica u grupi i možda je to razlog za onakvo prvo poluvreme. Nismo uspeli da pronađemo rešenje za Hadadija, koji je odigrao sjajno, ali nismo odustajali od odbrane. U nastavku smo imali dosta raspoloženih igrača, pre svih Radujlicu, Bogdanovića, Bjelicu i Teodosića, koji je odradio sjajan posao. Došla je sjajna treća četvrtina, ponela nas je energija Stefana Markovića i završili smo posao, rekao je Đorđević.

Dobra stvar za reprezentaciju Srbije je to što će kao i sve ostale ekipe u A i B grupi imati slobodan dan pošto nas očekuje duel sa vrlo dbrom selekcijom Brazila.

– Svakako će nam prijati dan odmora, a imaćemo i više vremena za pripremu utakmice. Mislim da Brazil ima tim za medalju i svakako će biti veliki izazov za nas. Mislim da možemo da se nadmećemo sa njima. Svi želimo da pobeđujemo u velikim utakmicama i nadam se da će sada biti manje pozitivne nervoze među igračima, kazao je mladi stručnjak.

Što se tiče povreda osim kapitena Krstića zdravstveni bilten je potpuno zadovoljavajući.

– Svi su zdravi, osim Krstića. O njemu vodimo računa. Ima još utakmica gde će imati pravu ulogu, objasnio je selektor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter