0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević: Najveća pobeda za mene

Objavljeno: 22.08.14 u 09:28

Selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, zadovoljan je trijumfom „Orlova“ nad reprezentacijom Novog Zelanda rezultatom 80:77.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Da je to baš tako potvrđuju njegove reči nakon trijumfa sinoć u Vršcu, budući da je sam Đorđević kazao da je „pobeda nad Novim Zelandom najveća za njega do sada“.

„U ovom trenutku ovo je najveća pobeda za mene. Poštujem način igre koji gaji Novi Zeland. Naš rival je pokazao kako treba igrati timski, sa mnogo pomaganja, brzih dodavanja. Svako zna svoju ulogu. Znali smo da će biti teška utakmica, jer do sada nismo igrali sa tako atipičnim ekipama, koje imaju niske igrače, ali srčano ulaze u snažne duele“, kazao je Đorđević.

Selektor Srbije bio je prepun reči hvale za nastup igre Novozelanđana:

„Nisu ustukli ni jednog trenutka. Dobra je provera za nas i da se pomalo spustimo na zemlju posle dobrih partija na Trofeju Beograda, mada mislim da mi nismo ni leteli. Na našu igru je uticala dobra igra Novog Zelanda. Igrali smo dobro, ali je u ovom trenutku ovo bio realan odnos snaga. Oni su uvek bili nezgodni za nas, jer smo i ranije, čak i kada smo osvajali medalje, gubili od Novog Zelanda. Dobro je da smo sada našli način da pobedimo“, podvukao Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter