0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović o proturanju lopte kroz noge legendi Argentine: Tako se zadesilo, šta ću?!

Objavljeno: 17.08.14 u 14:56

Nije baš blistao, ne onako kako on to ume, u pobedi Srbije nad Argentinom, na Trofeju Beograda u Kombank  areni, ali je ipak potez večeri njegovo delo. Bogdan Bogdanović je šmekerski u jednom trenutku kroz noge proturio loptu čuvenom Andresu Noćioniju, igraču madridskog Reala.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pitanje novinara da li je to bila njegova namera, Bogdan je smešeći se odgovorio:

„Tako se zadesilo, šta ću“.

O samom meču sa kvalitetnom ekipom Hulija Lamasa bivši as Partizana je rekao:

„Mislim da je bio jako zanimljiv i uzbudljiv meč. Nismo igrali na svom maksimumu, ali smo ispunili sve zadatke oko kojih smo se dogovorili u svlačionici i možemo biti zadovoljni. Ambijent je bio prelep i stvarno je lep osećaj igrati u Beogradu pred ovoliko navijača“,rekao je Bogdanović.

Novopečeni kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović, još jednom je potvrdio da se na njega i te kako može računati u Španiji.

„Možemo biti zadovoljni utakmicom. Prva pred našim navijačima gde smo mogli da osetimo kako je to igrati u prijateljskoj atmosferi. Odigrali smo prilično kvalitetno, iskoristili smo godine Argentinaca, postigli mnogo lakih poena. To je naša filozofija igre koju pokušavamo da ostvarimo. Mislim da selektor, igrači i publika mogu biti zadovoljni posle ovakve utakmice“, dodao je Mitrović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter