1
AdmiralBet ABA Liga

„Bomba“ na Malom Kalemegdanu: Plejmeker Lokomotive dolazi u Zvezdu?

Objavljeno: 13.08.14 u 12:30

Amerikanac iz redova Lokomotive iz Kubana Markus Vilijams nalazi se na spisku želja Crvene zvezde.markus-vilijams

Naime, crveno-beli žestoku jure pojačanje na poziciji plejmekera, a kako prenosi Mondo Amerikanac je jedan od igrača koji je ponuđen srpskom predstavniku u Evroligi. Cena Markusa Vilijamsa je drastično pala, te bi to uprava kluba sa Malog Kalemegdana mogla da iskoristi. Iz pouzdanih košarkaških izvora se može čuti da bi pregovori uskoro mogli da počnu, ali je pitanje koliko je sam plej zaintersovan za dolazak u Beograd.

Prošle godine je Markus Vilijams razbio Crvenu zvezdu u Kombank areni. Lokomotiva je u prvoj utakmici D grupe Evrolige tada savladala srpski tim sa 87:84, a Amerikanac je postigao 23 poena. Posle meča je izjavio:

„To je verovatno bila jedna od najboljih publika pred kojim sam igrao i jedno od najboljih mesta u kojima sam nastupao, ako govorimo o košarkaškoj atmosferi. Igrali smo čvrstu utakmicu, oni su se borili“, izneo je tada pohvale na račun „delija“ Vilijams.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

  1. uuuuu kakvo bi ovo pojačanje bilo….Prošle sezone sam igrao na kladzi onu igru „igrač daje poena“
    nikada me nije prodao…uvek prebaci zadatu granicu :d

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter