0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana pale motore

Objavljeno: 11.08.14 u 12:17

Košarkaška ekspedicija Partizana NIS danas u 18.00 počinje pripreme za predstojeću sezonu u dobro poznatoj bazi „Pioniru”. Na prozivci bi trebalo da se pojave: Milenko Tepić, Dragan Milosavljević (kapiten), Boris Dalo, Petar Aranitović, Mihajlo Andrić, Nemanja Bezbradica, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Đoko Šalić i Andreja Milutinović. U najavi su i dva mlada reprezentativca, Crnogorac Milija Miković (20, 205) i Grk Janis Kuzleoglu (19, 204).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle 14 godina Partizan neće igrati Evroligu, besparica je velika i logično, postavlja se pitanje koliko će to uticati na kvalitet sastava i ambicije.

– Mi nikada nismo bežali od ambicija, pa svako ih ima čim uđe u takmičarsku trku, a ne Partizan. Ali, mnogo je svrsishodnije pričati na tu temu kada kompletiramo ekipu. Mislim da je suviše rano da sada vodimo takve razgovore – smatra sportski direktor Dragan Todorić.

Nema nikakve žurbe.

– Prelazni rok dugo traje, naravno da ćemo potražiti nova lica shodno mogućnostima i potrebama. Za sve ima vremena – zaključuje Todorić.

Crno-beli će prvu proveru imati sa makedonskim Kožuvom 4. spetembra, potom dva dana kasnije sa ruskim Jenisejom.
Sredinom sledećeg meseca (13/14), tim iz Humske očekuje memorijalni turnir „Mirza Delibašić“ u Sarajevu. Pored domaćina turnira Bosne, učestvovaće još i šampion ABA lige Cibona i Turk Telekom.

A od 19. do 21. septembra crno-beli će učestvovati na prestižnom turniru u Francuskoj, koji organizuje NBA zvezda Toni Parker. Turnir će prethoditi gala utakmici između NBA zvezda i jednog od vodećih evropskih timova. Učesnici turnira su još Barselona, Strazbur i Asvel.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter