0
Košarka

Duvnjak: Vreme je za promene

Objavljeno: 07.08.14 u 11:52

Srpski košarkaš Uroš Duvnjak završio je saradnju sa Panionisom i trenutno trenira u Beogradu, kako bi spreman dočekao novi angažman.  

Uroš-Duvnjak

Ovaj 27-godišnji bek iza sebe ima sjajnu sezonu u atinskom klubu, u kojem je bio jedan od nosilaca igre. Duvnjak je prošle sezone posebno dobro igrao u Evrokupu. Imao je prosek od 8,1 poena, 2,3 skoka i 2,1 asistencije po utakmici, a ubedljivo najbolju partiju ostvario je na meču sa Radničkim, kada je imao 19 poena, šest skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte, odnosno indeks korisnosti 30.

„Bilo je uspona i padova. Zadovoljan sam generalno, ali uvek može bolje i tome težim. Zato mi je jedna od bitnih stavki u pronalaženju nove sredine šansa i minutaža koju bih dobio. Sa individualnim radom sam počeo pre mesec dana i, s obzirom da je početak avgusta, pojačavam ritam da bih se potpuno spreman priključio novoj ekipi“, rekao je Duvnjak.

Tokom karijere, 27-godišnji bek, koji može da igra i na poziciji plejmejkera, branio je boje Partizana, Sloge, Atlasa, Vojvodine, FMP Železnika, Radničkog, Poznanja, Braunšvajga, Mega Vizure, PAOK-a, Retimna i Panioniosa. Što se tiče nove sredine, kaže da bi voleo da ode iz Grčke, ali da je najbitnije da dobije pravu priliku.

„Tri prethodne sezone sam proveo u Grčkoj i mislim da je vreme da promenim ligu. Nosim lepa iskustva i uspomene iz Paoka, Retimna i Panioniosa, ali ambicije me vuku dalje. Želim da igram jako takmičenje i u sredini u kojoj mogu u potpunosti da dobijem pravu šansu“, zaključio je Duvnjak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter