8
Košarka

FOTO: STARSPORT

Na pomolu bomba – reprezentativac Srbije na korak od Zvezde!?

Objavljeno: 28.07.14 u 13:08

Nemanja Dangubić sve je bliži prelasku u Crvenu zvezdu! 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi Sport, Dangubić je spreman da prihvati poziv crveno-belih kako bi imao priliku da igra što više i napreduje pre odlaska u NBA ligu.

Podsetimo, on je kao 54. pik na draftu izabrab od strane Filadelfija 76ersa, a potom ekspresno trejdovan u tabor aktuelnih NBA šampiona San Antonija nakon čega se pojavilo ogromno interesovanje nekoliko evropskih klubova.

Za momka visine 201 cm, interesovanje su pokazali španski klubovi Saragosa i Laboral kuća, ali i Partizan, međutim, Dangubić je najbliži crveno-belom dresu. 

“Prioriteti su da nađem klub u kome ću imati minutažu, značajnu ulogu i ako mogu da biram, da taj klub igra evropsko takmičenje i ima velike ambicije“, nedavno je rekao Dangubić, koji je ime izgradio igrajuči za Hemofarm i Mega Vizuru.

Da li je on pravo pojačanje za Crvenu zvezdu?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Dangubicu bravo majostore bolje dodji u Zvezdu gde ces igrati i jos vise napredovati a ne u klub koji ne postuje zakon i ne placa porez a duguje milione evra sa kamtama i glavnicma a pritim ne igra nijednoi evropkso takmicenje. Bravo Dangubicu posle Kalinica bices veliko pojacanje

    0
    0
    Odgovori
    • Marko koliko imas godina 8 ili 9..
      Pa kome ti pricas da ne placa porez ??
      Vi koji ste klub ugasili zbog 16 mil € duga..
      Mi ime nikada necemo menjati..
      Partizan Sampion..

      0
      0
      Odgovori
  2. Greska sinko to je privatni klub, koji ce te unazaditi, tebi treba strucnjak sa kojim ces unaprediti igru i razviti se u pravog kosarkasa i tako pokazati svoj potencijal i kvalitet tebi treba DULE MAJSTOR

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter