0
Košarka

Majkl Bizli na meti nekoliko klubova

Objavljeno: 28.07.14 u 11:59

Veliki broj atraktivnih slobodnih agenata do sada je već potpisao nove ugovore. Među onim koji su spadali u red atraktivnijih, praktično, ostao je još jedino Erik Bledso, momak koji nikako da se dogovori sa čelnicima Finiks Sansa oko nastavka saradnje.

Majkl-Bizli-Majami-sportometry-com

Takođe, slobodan je i bivši 2. pik s drafta 2008. godine i nekadašnji student univerziteta Kanzas Džejhoks, Majkl Bizli.

Ovaj momak trenutno boravi u Los Anđelesu u kojem trenira sa Kevinom Durantom i sprema se za novu sezonu. Prošlu je završio u dresu Majami Hita, a NBA stručnjaci, generalni menadžeri i treneri, smatraju da je konačno pokazao zrelost u igri:

„Pričao sam sa nekoliko trenera i svi se slažu da je Majkl Bizli prošle sezone mnogo napredovao. Pokazao je zrelost, a to je ono što mu je nedostajalo otkako je došao među profesionalce“, kazao je jedan generalni menadžer koji je insistirao na anonimnosti.

Podsetimo, Majkl Bizli je stigao u Majami nakon velikih problema u dresu Finiksa iz kojeg je „najuren“zbog konzumiranja marihuane.

Tokom prošle sezone ovaj momak je prosečno beležio po 7,9 poena uz 3,1 skok što su mu najgore brojke u profesionalnoj karijeri, ali je igrao i najmanje: tek po 15,1 minut po meču, piše Nbaserbia.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter