0
Košarka

Blejk Grifin otkazao učešće na SP

Objavljeno: 25.07.14 u 09:02

Ol-star krilni centar Los Anđeles Klipersa, Blejk Grifin, otkazao je učešće na predstojećem Svetskom prvenstvu u Španiji. Ovaj momak je poručio da „želi da se pripremi za predstojeću sezonu u dresu Klipersa“.

Grifin

Selektor SAD Majk Križevski i pre nego što je objavio svoj spisak igrača na koje računa za Mundobasket, bio je svestan da neće moći da računa na najboljeg igrača današnjice, Lebrona Džejmsa.

Takođe, pre nego što je Križevski u javnost lansirao svoj spisak putnika na SP, učešće je otkazao i Ol-star plejmejker Oklahome Siti Tander, Rasel Vestbruk, koji je prošle sezone kuburio sa povredama.

Sada se trener univerziteta Djuk suočio sa novim otkazivanjem. Kako su saopštili LA Klipersi na svojoj oficijalnoj veb stranici, sjajni „kucač“ Blejk Grifin neće putovati u Španiju:

„Imam veliku želju da se skoncetrišem i 100% svoje energije posvetim poboljšanju svoje igre i pripremama za narednu sezonu sa LA Klipersima“, kazao je BG, prenosi specijalizovani portal nbaserbia.com.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter