3
Košarka

Amerikanci ponovo pomešali Bojana i Bogdana Bogdanovića (FOTO)

Objavljeno: 23.07.14 u 10:05

Hrvatski reprezentativac i doskorašnji član Fenerbahče Ulkera, Bogdan Bogdanović juče je sklopio trogodišnji ugovor sa Bruklin Netsima vredan 10,1 miliona dolara.

Bojan_Bogdanovic

Naravno, vest o odlasku reprezentativca Hrvatske nije nimalo iznenađujuća, šta više, čeka se otkako je 2011. godine izabran na draftu kao 31. pik u izboru Majami Hita.

Upravo zbog toga svi američki informativni portali preneli su zanimljivu informaciju o dolasku, kako su navodili u prethodnim tekstovima, jednog od najboljih evropskih šutera…

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da Amerikanci izuzetno često mešaju Bojana i Bogdana Bogdanovića. Naime, u noći drafta 26. juna, kadu su čelnici Finiks Sansa kao 27. pika izabrali Bogdana Bogdanovića, na video bimu pušten je „hajlajt“ snimak – Bojana Bogdanovića.

Ovaj neplanirani „gaf“ je prošao bez velike pompe i bez mnogo pažnje. Međutim, kada je Bojan Bogdanović potpisao ugovor, na sajtu ESPN-a pojavio se novi: na slici koja ilustruje tekst ubačena je fotografija – doskorašnjeg člana Partizana.

Bogdanovic-Bogdan-Bojan-ESPN

 

Nakon svega viđenog, čini se da za Amerikance, koje bije glas da izuzetno teško snalaze za atlasom te da većina njih ne bi sa sigurnošću mogli da pokažu Afriku na mapi, ostaje pitanje: da li se ispravno kaže Bojan ili Bogdan Bogdanović?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter