0
Košarka

Sakramento osvojio Letnju ligu (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.14 u 09:29

Košarkaški klub Sakramento Kingsa uspeo je da se domogne trofeja u Letnjoj ligi u Las Vegasu pošto je noćas u finalnom duelu savladao ekipu Hjuston Roketsa rezultatom 77:68.

Rej-MekKalum-Sakramento-Letnja-liga-nba-com

Ono što u svojim igračim danima nisu uspeli Vlade Divac, Kris Veber, Peđa Stojaković i „brat Hido„, pošlo je za rukama „nekim novim klincima“. Kingsi su konačno uspeli da se popnu na tron NBA lige. Istina, takmičeći se u okviru Letnje lige u Las Vegasu.

Ekipu koja je prošlog leta na jedvite jade uspela da opstane u Sakramentu, pošto su finasijski moćniji biznismeni iz Sijetla opasno pretili da otkupom franšize Kingse „presele“ u „Kišni grad“, predvodio je fantastični Rej MekKalum.

Plejmejker „Kraljeva“ odigrao je kao pravi car. Meč je završio ubacivši 29 poena i uhvativši devet skokova i bio je daleko najefikasniji igrač u svom timu.

MekKalum je iz igre šutirao sjajnih 9-15, a sa slobodnih bacanja bio je gotovo nepogrešiv pogodivši 8-9. Zanimljivo, osim MekKaluma, Kingsi su noćas imali samo još dvojicu „dvocifrenih“ igrača: rukija Nika Štauskasa sa 10 poena i Rašada Džejmsa koji je dodao 12 koševa.

NBA liga je sada zvanično ostala bez programa, a novi dueli biće na repertoaru tek sa početkom pripremnog perioda, u oktobru mesecu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter