0
Evroliga

Nelson: Dijamantidis i ja – odličan tandem!

Objavljeno: 22.07.14 u 18:39

Novi član Panatinaikosa, Demarkus Nelsonsrećan je zato što ima priliku da igra u velikom klubu i prelepom gradu, Atini.

nelson

Zahvalio se i ljudima iz kluba, koji su uložili maksimalne napore da ga dovedu u Atinu.

„Hvala im, jer su prepoznali moj rad i trud i pružili mi šansu da postanem njihov igrač. Jasno je da sam jako srećan i daću sve od sebe da ostvarim sve klupske ciljeve u narednoj sezoni“.

Nelson se prisetio prošlosezonskog okršaja sa Panatinaikosom, kada je nosio dres Crvene zvezde.

„Panatinaikos je klub koji zaslužuje svako poštovanje, jer je tim koji igra jako, uvek! Sećam se duela u Pioniru, kada je PAO gubio gotovo sve vreme, a onda uspeo da se podigne i pobedi usred Beograda, a kasnije i u Atini. Tako su se kvalifikovali za TOP 16 fazu. S tim ciljem ću se sada ja suočiti. Došao sam u pravi klub. Navijači Panatinaikosa su poznati po tome da umeju da naprave odličnu atmosferu, a sada kada je tim pojačan očekujem da će nas njihov huk pratiti uvek i svuda“.

Amerikanac se osvrnuo i na činjenicu da će igrati zajedno sa legendom evropske košarke, Dimitrisom Dijamantidisom.

„Osećam se sjajno, jer ću imati priliku da igram sa jednim takvim igračem kao što je Dimitris. On je idealan saigrač i njegova karijera govori sve o njemu i tome koliki je košarkaš. Moj cilj je da postanemo odličan tandem i nadam se da ću uspeti da ga ‘ojačam’ svojim razmišljanjem na terenu, veštinom, energijom i svežinom. On će mi sigurno mnogo pomoći, a i ja ću njemu“zaključio je Nelson.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter