5
Košarka

Doviđenja Zvezdo, Nelson zaista ‘pobegao’ u ‘Delijama’ omraženi klub

Objavljeno: 20.07.14 u 09:22

Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson, baš kao što je bilo i najavljeno, raskinuo je ugovor sa ekipom s „Malog Kalemegdana“. On će dalju karijeru nastaviti u Grčkoj u dresu Panatinaikosa.

nelson

Crvena zvezda je i zvanično ostala bez Demarkusa Nelsona, koji je u kasno sinoć, raskinuo ugovor sa timom Dejana Radonjića.

Bivši studen prestižnopg univerziteta Djuk karijeru će nastaviti u dresu „atinskih zelenih“, u ekipi Panatinaikosa.

Na čelnicima Crvene zvzede je sada teži posao jer moraju da obezbede i zamenu za ovog igrača i da mu izmire dugovanja u iznosu od 55.000 evra.

Nakon neuspelih pregovora sa organizatorom igre Nikom Kalatesom, koji se zahvalio na ponudi od 6,5 miliona i ostao da igra u Memfisu za „smešnih“ 800.000 godišnje, Panatinaikos je pronašao zamenu za poziciju plejmejkera.

Predstavljanje Nelsona u Atinu, kako se šuška, trebalo bi da bude danas, u nedelju. Nelson je u Zvezdu stigao pre dve sezone i postao je prvi Amerikanac koji je u crveno-belom dresu odigrao više od jedne sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Ajde objavite mi komentar ako smete. Kako Vas nije sramota da ovako pisete??
    Samo da znate da ste procitani kod Zvezdasa, ne ide to tako rodjaci. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter