0
Košarka

Vujošević: Preti nam opasnost od suspenzije

Objavljeno: 15.07.14 u 10:05

Nakon što je legenda Partizana Dušan Kecman podneo tužbu protiv bivšeg kluba, crno-belima preti suspenzija, tvrdi trener jedinog šampiona u istoriji Srbije, Duško Vujošević.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U Humsku je u ponedeljak je stigla presuda iz trgovinskog suda crno-beli moraju da odreše kesu i bivšem kapitenu Dušanu Kecmanu isplate dugovanja od 14.000 evra.

Trener Partizana Duško Vujošević, u svom stilu, prokomentarisao je odluku Kecmana da na sudu potraži svoj novac opaskom da se neki igrači „ponašaju gospodski, a neki racionalno“.

„Neki igrači-poverioci se ponašaju krajnje gospodski, neki racionalno. Tačno je da je iz Trgovinskog suda stigla presuda zbog neizmirenih obaveza prema Kecmanu. Takođe nam preti i suspenzija BAT zbog dugovanja prema Katiću, dok je Raduljica prolongirao zahtev za mesec dana. Mačvan se ponaša gospodski od početka, pa moram još jednom javno da mu se zahvalim“rekao je Vujošević, prenosi B92.

On je dodao da bi klub mogao da se nađe u još većim mukama zbog slovenačkog internacionalca Jake Klobučara koji, zbog kašnjenja u isplatama, traži veću količinu novca od one koju je zaradio ugovorom.

„Do povećanja sume je došlo zbog vremenskog pomeranja isplate, a uz garancije njegovog menadžera Aleksandra Raškovića ljudima iz kluba da je u pitanju samo formalno pomeranje i da se to nikako neće odraziti na sumu koju klub duguje igraču“, kazao je Vujošević koji je tokom prošle sezone često isticao da se crno-beli nalaze na pragu bankrota.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter