0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Micić u Laboral kući do kraja nedelje?

Objavljeno: 08.07.14 u 16:17

Srpski reprezentativac, košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić na meti je Laboral kuće, a još od ranije je poznato da će mladi plejmejker želi da napustiti Zemunce.

Baskijski klub je već izvesno vreme izuzetno uporan u nastojanjima da angažuje Micić, kojeg je kao 52. pika draftovala Filadelfija i koji je prethodnih nedelja dovođen u vezu sa još nekoliko evroligaških ekipa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pregovori između Micićevih menadžera i kluba iz Vitorije uveliko su u toku. Prema nezvaničnim informacijama, čelnici Laboral kuće iskoristiće boravak na žrebu Evrolige u petak da sednu za pregovarački sto sa Miodragom Ražnatovićem, predsednikom agencije Beobasket, koja zastupa srpskog reprezentativca.

Ukoliko dođe do dogovora, Micić bi tako već krajem nedelje mogao da obuče dres Laboral kuće. Pored Reala i Barselone, ovaj klub je najuticajniji na Pirinejskom poluostrvu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter