5
Evroliga

Bivši igrač Partizana: Dao sam gomilu para da pobegnem

Objavljeno: 06.07.14 u 09:22

Nekadašnji plejmejker košarkaške sekcije Partizana, kasnije dvostruki šampion Evrope, izjavio je da je iz svog džepa uplatio novac u klupsku kasu, kako bi dobio slobodne ruke u izboru nove sredine.

Ejsi Lo

Nekadašnji NBA košarkaš Golden Stejta, Memfisa i Čikaga, Ejsi Lo, evropsku odiseuju počeo je upravo u Beogradu, pošto je Partizan prvi klub van granica SAD za kojeg je ovaj momak potpisao.

I dok obično svi igrači, bilo strani ili domaći, uživaju nastupajući u Pioniru nošeni vatrenim „Grobarima„, Ejsi Lo je imao drugačiju percepciju Beograda zbog koje je želeo da napusti Srbiju, a to ga je koštalo 50.000 dolara:

„Nije mi se dopadao život u Srbiji. Sećam se, posle zimske pauze poručio sam svom agentu da ne želim da igram u Partizanu i da se neću vraćati u Srbiju. Crno-beli nisu želeli da me puste, morao sam iz svog džepa da izvadim 55.000 dolara da bih platio otkup ugovora i dobio slobodu. Agent mi je ubrzo pronašao novi klub, potpisao sam za Olimpijakos, dobio sam ugovor od 30.000 dolara mesečno i postao šampion Evrope“,  kaže Ejsi Lo.

Ovaj momak je u Srbiji boravio 2011. godine, a sasvim izvesno: odlaskom u Olimpijakos i ovim rečima neće baš osvojiti simpatije fanova crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Pa šta mislite, da igrači mogu da izađu iz ugovora sa bilo kojim klubom tek tako? To neko mora da plati, igrač/agent/klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter