0
Košarka

Miloš Teodosić ipak ostaje u CSKA?

Objavljeno: 26.06.14 u 17:33

Iako se tokom prethodnih dana spekulisalo da bi bivši reprezentativni plejmejker Srbije Miloš Teodosić da se pridruži Dušanu Ivkoviću u eks-ju koloniji u Efesu, od te priče, čini se, neće biti ništa.

milos-teodosic

Naime, prma informacijama do kojih je stigao list „Novosti„, Teodosić bi vrlo lako mogao da nastavi svoju karijeru u klubu u kojem je proveo i prethodne dve sezone, moskovskom CSKA.

Navodno, „Armejci“ imaju veliku želju da obnove ugovor sa našim igračem, pogotovo otkako je na kormilo kluba stigao Dimitris Itoudis.

Glavni razlog eventualnog odlaska Teodosića, kako se šuška, bilo je nerazumevanje sa trenerom Etoreom Mesinom. Međutim, odlaskom Italijana sa klupe ruskog giganta, otvorila se šansa za nastavkom saradnje dve strane.

Inače, Itoudis je bivši dugogodišnji saradnik Željka Obradovića sa klupe PAO, a upravo u Grčkoj je ovaj stručnjak imao prilike da dobro upozna sve vrline našeg plejmejkera koji je svojevremeno branio boje Olimpijakosa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter