0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Nelson: Srcem se može do izjednačenja u seriji

Objavljeno: 20.06.14 u 21:25

Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 20 časova dočekuju Partizan u četvrtoj utakmici fianlene serije plej-ofa Superlige (1:2), a plejmeker tima sa Malog Kalemegdana Demarkus Nelson ne razmišlja o mogućem porazu i tituli „večitog rivala“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Svi smo svesni značaja utakmice koja je pred nama. Svi do jednog moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni da izađemo na teren i nađemo način da pobedimo. Jer, ako izgubimo za nas sutra ne postoji, jednostavno moramo da trijumfujemo. Da bismo to ostvarili moramo da igramo svim srcem i pameću jer samo na taj način možemo da savladamo velikog rivala“, počeo je priču Demarkus Nelson koji je u prošlom meču postigao 16 poena.

Veliki probelm Crvene zvezde je šut za tri ponea koji je poptpuno podbacio u prethodna tri susreta.

„To je nešto na šta ćemo morati da obratimo pažnju, nije bitan broj trojki nego njihov tip. Moramo da procenimo koje su bile dobre, a koje smo bili primorani da šutnemo, tačnije kod kojih je isticalo vreme za napad ili kod kojih nismo imali drugo rešenje. Samo tako možemo da procenimo da li je taj segment bio dobar ili ne. Trojke mogu biti ključ utakmice, kao i šutevi za dva poena, skokovi i izgubljene lopte. Iskreno šanse su 50:50“, zaključio je Nelson.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter