2
Evroliga

Čović: Spremni smo za Evroligu

Objavljeno: 18.06.14 u 17:44

Cibona je odustala od takmičenja u Evroligi sledeće sezone, a po rečima prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića, tim sa Malog Kalemegdana je spreman da zauzme mesto Zagrepčana.

kk-crvena-zvezda-1382712638-386819

„Još nismo dobili zvaničnu informaciju od strane Evrolige, ali ako je to tačno, onda je to još jedna potvrda da smo na pravom putu i najbolji dokaz koliko čelnici Evrolige poštuju naš rad. Kada to kažem mislim na sve strukture u klubu“, naveo je Čović u saopštenju i dodao:

„Smatram da bi dobijanje B licence za učešće u Evroligi naredne sezone bio veliki uspeh za sve nas i ogromna stvar za srpsku košarku iz više razloga. Pre svega, to bi značilo da smo za kratko vreme uspeli da steknemo veliko poverenje Evrolige, jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao. Međutim, naše transparentno finansijsko poslovanje, ispunjavanje svih standarda koje je Evroliga postavljala pred nas, interesovanje naše publike za utakmice kao i partnerski odnos koji godinama gradimo besprekornim organizacijama kvalifikacionih turnira za juniore prepoznati su i nadamo se da će biti i valorizovani dobijanjem B licence, ali da ne prejudiciramo stvari. Sačekaćemo zvaničnu odluku Evrolige, ali želim da naglasim da smo u svakom slučaju potpuno spremni za učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. Pa bio si ti Ćoki spreman i za top 16, i za titulu (i to dva put) ove sezone… A rezultat smo videli… To jest rezultat viđamo iz godine u godinu… Ali zato sledeće sezone… :)))

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde Čovicu idi u FK, rasteraj sve tamo i napravi reda kako samo ti umeš… Muslin te čeka! Pozdrav svim DELIJAMA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter