0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Micić defintivno na draftu, Dangubić putuje u SAD na NBA pripreme

Objavljeno: 16.06.14 u 15:45

Vlasnik košarkaškog kluba Mega Vizura i jedan od najboljih košarkaških agenata u Evropi, Miško Ražnatović, potvrdio je da njegov klijent i reprezentativac Srbije Vasilije Micić defintivno izlazi na predstojeći NBA draft u Bruklinu koji je na programu 26. juna. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon nedavno održanog trening kampa u italijanskom gradu Trevizo, na kojem je Vasilije Micić ocenjen od strane NBA skauta kao najbolji evropski igrač od svih prisutnih košarkaša, plejmejker Mega Vizure će se pojaviti na predstojećem draftu u Barkliz Centru.

„Vasilije Micić, plejmejker rođen 1994. godine igrač Mega Vizure i član reprezentacije Srbije, peti najbolji mladi igrač po mišljenju FIBA, ostaće na NBA draftu“, napisao je Miško Ražnatović na svom profilu na društvenoj mreži „Tviter“.

A onda je dodao da će još jedna njegov klijent, takođe igrač Mege, Nemanja Dangubić, izaći na draft.

„Nemanja Dangubić, MVP Evrop kampa u Trevizu 2014. godine će takoće ostati na draftu. On će odleteti u SAD u utorak, kako bi odradio treninge sa nekoliko NBA timova“, poručio je Ražnatović.

Još jedan igrač koji je prošle sezone nastupao u ABA ligi će pokušati da pronađe angažman u NBA. Reč je Jusufu Nurkuću, reprezentativcu BIH, koji je prošle sezone igrao za Cedevitu i koji je beležio po 11,7 poena uz 5,7 skokova uz šut iz igre 54% iz igre.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter