0
Košarka

Crop

Kavaji Lenard preleteo Amerikan Erlajns Arenu i zakucao Majami (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.14 u 13:53

Ekipa San Antonio Sparsa demolirala je Majami Hit u četvrtom meču finalne serije pošto je noćas u Amerikan Erlajns Areni slavila ubedljivim rezultatom 107:86.

Crop
Crop

Krilni košarkaš Sparsa, 22-godišnji Kavaji Lenard uspeo je da ponovi fantastičnu igru iz trećeg susreta u kojem je ubacio rekord karijere od 29 poena. Po prvi put u sezoni, Lenard je u dve vezane utakmice ubacio po 20+ koševa, noćas je stao na tačno 20 uz sjajnih 14 skokova.

U trećoj četvrtini Lenard je u istom napadu vezao i skok i dva poena, pretvorivši promašaj Patija Milsa u ekstremno atraktivno put-bek zakucavanje.

Na sjajnu statistiku Lenard je „zalepio“ i 3 asistencije i čak 3 ukradene lopte. Više nego dovoljno za impresivnu pobedu Sparsa koji se sada nalaze na pragu pete šampionske titule u istoriji kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter