0
Košarka

KK Partizan apeluje na sve da pomognu ugroženima

Objavljeno: 19.05.14 u 14:32

Uvek veliki i u pobedama, porazima i nedaćama. Košarkaški klub Partizan NIS apelovao je na svoje bivše igrače, prijatelje kluba, navijače, kao i sve ljude da pomognu koliko mogu ugroženima u poplavama. Crno-beli su istakli da podržavaju inicijativu Dejana Stankovića i osnivanje Uvek fondacije “Dejan Stanković za Srbiju”.

kk partizan

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

“Košarkaški klub Partizan NIS apeluje na bivše igrače, prijatelje kluba, navijače, kao i sve ljudie dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima daju doprinos prikupljanju pomoći građanima u područjima ugroženim poplavama, te da se u predstojećim danima aktivno uključe u projekte obnove.

Novčanu pomoć treba uplatiti na dinarski račun broj 840-3546721-89, svrha uplate: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave, koji je objavila Vlada Republike Srbije, a materijalnu dostaviti na punktove Crvenog krsta. Prema informacijama ove organizacije u ovom trenutku je prikupljena dovoljna količina odeće, dok su sredstva za higijenu, pelene i sredstva za dezinfekciju deficitarni.

Istovremeno, zahvaljujemo se svim našim navijačima, kao i pristalicama drugih klubova koji su prethodnih dana dali veliki doprinos u evakuaciji i spašavanju građana širom Srbije. Takođe, KK Partizan svim srcem podržava inicijativu Dejana Stankovića I osnivanje fondacije “Dejan Stanković za Srbiju” – navodi se u saopštenju.

hotsport.rs

Sportskevestiizzemlje i svetamožetepratiti i nanašojfejsbukstranici Hotsport.rs, kao i nananašem Tviternalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter